Privatlivspolitik MAA.C ApS

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du tilmelder dig en messe på vores website indsamler og behandler de registreringsoplysninger, du har givet os. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, www, cvr og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med tilmelding til en messe.

FormМl

Oplysningerne bruges til at identificere dig som deltager og fremsende den information, som vurderes at vЊre relevant for dig, at registrere dine betalinger samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. registrering i katalog pМ messen. Herudover indgМr du i en database af fødevareproducenter, som modtager nyheder og relevant markedsinfo samt invitationer til eksportfremstød.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornМr informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Persondata som beskrevet ovenfor videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt og det er relevant for dit udbytte af deltagelsen. En tredjepart kan være en nøgleperson eller kunde pМ et givent marked eller pressefolk og journalister. Vi benytter herudover en rЊkke tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at fМ oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: malene.aaris@icloud.com. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du ogsМ mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.


Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

MAA.C ApS, Malene Aaris

Klostergade 32B, 2. sal

8000 Aarhus C

Telefon: +45 51967075

Email: malene.aaris@icoud.com